Orgelconcert door Evert van de Veen in Bovenkerk Kampen

Kampen - Organist Evert van de Veen speelt op zaterdag 31 oktober op het majestueuze Hinsz orgel in de Bovenkerk te Kampen. Van de Veen geeft op deze dag een concert in de middag en in de avond.

Omdat er wegens het coronavirus maar 30 bezoekers per concert mogen worden toegelaten, geeft Evert van de Veen twee orgelconcerten. Het eerste concert begint om 15.30 uur en het tweede concert om 20.00 uur.

Jublieum

Evert van de Veen viert dit jaar zijn 40 jarig jubileum als kerkorganist. Het orgelconcert in Kampen staat ook in het teken van dit jubileum. In februari gaf Evert een feestelijk Jubileumconcert in de Gereformeerde kerk te Voorthuizen, alwaar hij al 40 jaar organist is. Dit concert werd door 750 mensen bezocht.

Evert speelt op 31 oktober werken van onder andere Asma, Bach, Haydn (een door Evert van de Veen bewerkt organ concerto voor orgelsolo) Vierne, en Mulder. Natuurlijk ontbreekt op 31 oktober (Hervormingsdag) het bekende Lutherlied ‘Een vaste Burcht is onze God’ niet. Het zal deze avond klinken in een bewerking van Jan Zwart.

Reserveren en voorwaarden

Het is aan te raden om op tijd te reserveren want vol = vol. De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij dit concert: inschrijving vooraf via info@evertvandeveen.nl of bellen naar (06) 27441103. Desinfecteren bij binnenkomst is verplicht. Ook is er bij Bij binnenkomst een mondkapjesplicht (mag af op zitplaats). Aangewezen plaatsen door koster. Zo min mogelijk lopen naar het toilet.