Sport Allee start met bootcamp in de Zwarte Dennen

Punthorst - Sport Allee gaat starten met bootcamptraningen in de Zwarte Dennen. Sport Allee is gestart op 1 juni 2019 en staat voor staat voor ‘kom’ en ‘vooruit’. Ondertussen bestaat het team uit 3 professionele trainsters en verzorgen ze ook trainingen in Rouveen, Staphorst.

„Het weekend kan je bij ons goed beginnen met een uitdagende bootcamp. Tijdens deze buitentraining werken we aan je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid”, vertelt Annelien Laan van Sport Allee. „Dit wordt gecombineerd met een creatieve manier van lesgeven en je hebt soms niet eens door dat je aan al deze dingen werkt.”

Gavarieerde lessen

Sport Allee biedt gevarieerde en uitdagende lessen aan. „Heerlijk in de buitenlucht. Ook houden we ons volledig aan de maatregelen en zal je niet fysiek in contact komen met andere sporters.”

Sport Allee is opgericht door Annelien Laan en bestaat ondertussen uit drie professionele bootcamptrainsters. „Wij verzorgen ook bootcamptrainingen in Koekange, Meppel, Rouveen en Ruinerwold. Wij staan voor plezier tijdens het sporten, goede begeleiding tijdens de uitvoering van je oefeningen en willen je uitdagen op jouw niveau. Je zal merken dat je na een aantal lessen steeds een stapje verder kan en dat je eigen fitheid omhoog gaat. Vooral in deze tijd is dit goed voor je en zal je weerbaarder worden”, aldus Annelien.

Bosvijver

De eerste les bij de Zwarte Dennen is op zaterdag 31 oktober. „We beginnen om 08.30 uur en we verzamelen op de parkeerplaats bij de bosvijver aan de kant Punthorst/ Nieuwleusen. Je mag altijd aansluiten en een les meedoen. Een gratis proefles kan je aanvragen via de site of via het e-mailadres van Sport Allee.”

Kijk op de website voor meer informatie, de tarieven en op welke tijdstippen ze nog meer lesgeven. „Daarnaast kan je op Facebook of op Instagram meer van onze lessen, acties en workouts zien. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op! En wie weet zien we jou tijdens een van onze bootcamptrainingen!”

Meer informaite: info@sportallee.com, www.sportallee.com.