Humanitas houdt Sinterklaasactie: ‘Ook voor jouw kind een cadeautje’

Staphorst - De Sinterklaasactie van Humanitas Staphorst zorgt ervoor dat ieder kind kan uitkijken naar een gezellig feest. „Mét een sinterklaascadeau.”

„Natuurlijk gun je jouw kind graag een leuk sinterklaasfeest, liefst ook met een cadeautje. Maar soms zit dat er door omstandigheden niet in. Misschien door geldgebrek of iets anders. Het maakt niet uit waarom. Het cadeau wordt gekocht door vrijwilligers, aan de hand van het verlanglijstje van jouw kind. En uiteraard past dat bij zijn of haar leeftijd en belangstelling. Zo kan ook jouw kind het feest meevieren en op school vertellen wat het heeft gekregen”, laat Humanitas weten. De actie is voor kinderen tot 12 jaar.

Verlanglijstje

Het kind wordt voor de Sinterklaasactie aangemeld door de ouders en/of betrokkenen. Meestal zijn zij door hulpverleners getipt over het bestaan van de Sinterklaasactie. Maar het kan ook zijn dat de ouders/betrokkenen de actie al kennen omdat ze al contact hebben met Humanitas. „De kinderen maken een verlanglijstje voor Sinterklaas. Aan de hand daarvan kopen vrijwilligers de cadeautjes.”

Opgave of informatie mail naar: humanitas-staphorst@protonmail.com.