Saam Welzijn start activiteiten weer op

Nieuwleusen - Saam Welzijn kan haar activiteiten in de Kulturhusen weer starten. De gedeeltelijke lockdown zoals deze voor 3 november gold is nu weer aan de orde. „Dat betekent dat iedereen weer welkom is om actief deel te nemen aan de activiteit waar u lid van bent”, laat Marleen Schomaker namens Saam weten.

Het opstarten geldt zowel voor de ouderenactiviteiten als de activiteiten in de verschillende jongerencentra. Natuurlijk is er wel aandacht voor de nog steeds geldende regels betreffende de anderhalvemeterafstand, handen wassen en mondkapjes-advies. „Als u toch het risico niet wilt nemen en besluit om niet meer deel te nemen aan de activiteit waar u lid van bent, vragen wij u dit door te geven via (0529) 482121 of info@saamwelzijn.nl”, aldus Marleen.

Actief in de wijken

Ook de medewerkers van Saam Welzijn werken weer wat meer vanaf hun werkplek in de kantoren van Kulturhusen. Door de gedeeltelijke lockdown wordt er ook nog wel veel vanuit huis gewerkt.

Net als afgelopen twee weken blijven de medewerkers van Saam actief in de wijken, onder het motto ‘Saam komt naar u toe’, om op een veilige manier contact te zoeken. „We zijn herkenbaar aan de blauwe Saam jasjes of we hebben een badge van Saam welzijn op. Zo willen wij zoveel mogelijk in contact blijven met de bewoners van de gemeente.”

Saam Welzijn is dagelijks van 09.00 tot 12.00 uur bereikbaar op het volgende nummer: 0529-482121. Via dit nummer bieden zij een luisterend oor en denken ze graag mee om een oplossing te zoeken op (hulp)vragen.

Vragen kunnen ook gemaild worden naar info@saamwelzijn.nl.