Wouter Harbers speelt Chopins poëtische nocturnes

IJhorst - Pianist Wouter Harbers komt op maandag 14 december naar de Dorpskerk in IJhorst. Nachtmuziek om bij weg te dromen: Chopins poëtische nocturnes. Elke pianoliefhebber is er dol op. Pianist Wouter Harbers heeft deze verstilde juweeltjes als specialiteit ontwikkeld.

Recensenten schreven hier enthousiast over: „De muziek van Chopin past Harbers als een handschoen.” In het klassieke tijdschrift Luister werd geschreven: „Wouters liefde voor de muziek en zijn respect voor Chopin klinken in alle noten door.” En in een landelijke krant verscheen dit citaat: „Bovendien beschikt Wouter over een flinke portie poëtische zeggingskracht.”

Nachtmuziek

Alle ingrediënten voor een onvergetelijk uur nocturnes op een doordeweekse dag. „Kom maandag 14 december naar de intieme Dorpskerk in IJhorst. Om wakker te blijven bij al deze nachtmuziek schenken we vooraf koffie. Tussen de stukken door zijn er persoonlijke toelichtingen en citaten uit brieven van Chopin”, laat de organisatie weten.

Alles is geregeld binnen de maatregelen van het kabinet, met maximaal 30 luisteraars. Daarom zijn er 14 december twéé koffieconcerten: om 10.30 en 14.30 uur.

Koop tickets via www.koffieconcerten.nl.