USV houdt haar eerste digitale ledenvergadering

Nieuwleusen - De leden van voetbalclub USV hebben zaterdagmiddag groen licht gegeven voor een financiële investering, ten behoeve van de renovatie van de kleedruimtes en het dak van het clubgebouw. Dat gebeurde tijdens de eerste digitale ledenvergadering in het bestaan van deze zondagclub.

Het was even wennen: het bestuur achter de tafel in het clubgebouw, de leden thuis op de bank, aan de keukentafel of op de zolderkamer. Technisch gezien werkte het allemaal prima, zodat de leden via een toelichting van penningmeester Sander Eissen inzicht kregen in de plannen en de kosten. De renovatie maakte in een eerder stadium deel uit van een veel groter bouwplaatje. Corona zette afgelopen voorjaar echter een streep door die ambities. Met de toestemming van de leden gaat USV nu voortvarend aan de slag met de uitvoering van het renovatieproject.

Jan Borgers 70 jaar lid

Gezien het volledig digitale karakter van deze ledenvergadering was de gebruikelijke agenda ingekort en ontdaan van verdere franje. Wel stond voorzitter Michiel Smudde nog even stil bij een aantal trouwe leden vanwege hun langdurig lidmaatschap. In het bijzonder bij oud-voorzitter en erelid Jan Borgers. Hij is maar liefst 70 jaar lid van USV.