Slager Dienstverlening is er voor de zzp’er

Staphorst - Jannes de Lange van Slager Dienstverlening uit Staphorst is een welbekend gezicht in de regio en één van de (oprichters) van SID zzp-service. Bij het bedrijf staat het ontzorgen van de zzp’er centraal, van administratie tot contracten met opdrachtgevers.

Jannes: „Tijdens de werkzaamheden in de uitzend- en detacheringsbranche vanuit Slager Dienstverlening komen we dagelijks in contact met zzp’ers en hun opdrachtgevers. Als zzp’er werk je voor verschillende opdrachtgevers, dit zorgt voor een hoop administratieve rompslomp. Daarnaast zorgt het inhuren van zzp’ers ook bij opdrachtgevers voor extra administratieve verplichtingen. SID ZZP-service is hier partner in voor de zzp’er, maar zeker ook voor de opdrachtgever.” SID zzp-dienstverlening is dus echt een broertje van Slager Dienstverlening. Jannes vult aan: „Er zijn veel overeenkomsten, door onze jarenlange ervaring kunnen we veel betekenen voor de zzp’er.”

Van administratie tot uitbetaling

Als zzp’er ben je niet alleen aan het werk, je dient je administratie bij te houden, maar je hebt ook veel niet alledaagse zaken, zoals bijvoorbeeld contracten met opdrachtgevers. „Wij nemen deze zorg uit handen, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Je meer tijd hebt om bijvoorbeeld te genieten van je gezin of te gaan sporten. Je geeft aan ons de gewerkte uren door, wij zorgen voor de facturatie en kunnen indien gewenst al binnen één week uitbetalen”, vertelt Jannes.

Ook voor opdrachtgevers is het een voordeel om zzp’ers via het bedrijf in te huren. „Zij ontvangen één overzichtelijke factuur en hebben één aanspreekpunt. Zeker wanneer je dus met meerdere zzp’ers werkt is dat een groot voordeel.

Groot netwerk

Door de ervaring van Slager Dienstverlening in de uitzend- en detacheringsbranche weten ze als geen ander de juiste zzp’er te verbinden aan de juiste opdrachtgever. „Natuurlijk zijn we geen uitzendbureau en is ons hoofddoel het ontzorgen van zowel de zzp’er als de opdrachtgever.”

Ben jij zzp’er of een ondernemer die regelmatig met zelfstandigen werkt? Graag bespreekt Jannes in een vrijblijvende (online) afspraak wat ze kunnen betekenen. Meer informatie? Bel (0522) 79 21 55 of mail info@sidzzpservice.nl.