Foto van de week | Geert Eleveld

Staphorst - Wij mochten ook deze week weer veel mooie inzendingen ontvangen van bijzondere foto’s uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Geert Eleveld

IJhorster Geert Eleveld heeft een leuke plaat geschoten in het Staphorster bos. Een mysterieus ogende foto met een wielrenner in de verte die perfect in de foto past. „De foto is genomen rond 10.30 uur in de ochtend. Net op het moment waarin de ochtendnevel langzaam optrok na de vorst in de vroege ochtend en de zon af en toe doorkwam. De wielrenner gaat mooi op in de omgeving”, vertelt Geert over de foto.

Doe mee!

De Staphorster is opzoek naar mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je hem terug in de krant!