Voetbalclub USV houdt haar eerste digitale nieuwjaarsreceptie

Nieuwleusen - Op de tweede zaterdag van het jaar houdt USV traditiegetrouw haar nieuwjaarsreceptie. Door de coronacrisis kon ditmaal echter geen feest in de kantine van deze voetbalclub plaatsvinden. Het bestuur van USV en dat van de supportersvereniging staken echter de koppen bij elkaar.

In samenwerking met Power Force Zwolle en Sound Check kon wel degelijk een geweldige nieuwjaarsreceptie worden gehouden, maar dan digitaal. En zo werd via de buis of de laptop in meer dan 200 huiskamers getoost op het jaar 2021. Compleet met bingo, prima muziek, een goede presentatie en een speciale app, waarin binnen zo’n tweeënhalf uur honderden appjes en hilarische foto’s voorbijkwamen.

Hoopvol

USV-voorzitter Michiel Smudde blikte kort terug op een vervelend 2020, maar keek zeker ook hoopvol naar 2021. Zo heeft Plus Tijs en Wildeboer uit Nieuwleusen het hoofdsponsorschap met drie jaar verlengd, terwijl autobedrijf Jansen uit Balkbrug zich als sponsor helemaal op de USV-jeugd gaat richten. De verbouwing van de kleedkamers ligt, door de niet-aflatende inzet van de bouwploeg, goed op schema.

Verder werd bekendgemaakt dat de huidige hoofdtrainer Yves Heskamp uit Meppel wordt opgevolgd door een duo: Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand. Zij nemen na de zomervakantie het roer over van Heskamp. „Een geweldig mooie combinatie”, aldus voorzitter Smudde.