Geen activiteiten, dus houdt de bibliotheek digitale vragenuurtjes

Nieuwleusen - De bibliotheek kan helaas ook de komende weken geen activiteiten in de bibliotheekgebouwen organiseren. Wel zijn er verschillende vragenuurtjes zodat iedereen die hulp nodig heeft geholpen kan worden.

Ook kunnen mensen via deze vragenuurtjes of via het Infopunt nu al hun interesse om aan de cursussen Klik & Tik en/of Digisterker deel te nemen doorgeven. De cursussen starten zodra het weer kan.

Heb je vragen over beeldbellen, WhatsApp of andere digitale problemen? Medewerkers van het digitaal vragenuurtje van Saam Welzijn en Bibliotheek Dalfsen zitten van 4 januari tot en met 9 februari voor je klaar om je op weg te helpen. Op woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 15.00 kun je bellen met (06) 289 512 70.

E-Books en Luisterboeken

Ook biedt de bibliotheek deskundige hulp, uitleg en advies over alles wat je wilt weten over lenen en downloaden van E-books en luisterboeken is. Op maandag en woensdag zit Annet Meems tussen 10.00 en 12.00 uur voor je klaar. Je kunt haar bereiken op (06) 33796014. Mailen kan ook: info@bibliotheekdalfsen.nl.

Speciaal voor mensen die normaal gesproken ook niet zo makkelijk van huis gaan, zoals kwetsbare senioren, is er Digi-Taalhuis. Hier vind je interessante tips om het thuis makkelijker, veiliger en leuker te maken. Kijk op www.bibliotheek.nl/digitaalhuis voor informatie over sociaal contact leggen via het internet, corona, fit blijven als je thuis bent en nog veel meer.