Foto van de week | Emmy Croeze

Staphorst - Wij mochten ook deze week weer veel mooie inzendingen ontvangen van bijzondere foto’s uit de omgeving. De mooiste van deze week is gemaakt door Emmy Croeze. Zij maakte kort geleden ook al de mooiste, maar wist wederom een bijzonder kiekje te maken.

„Vanmorgen was ik al vroeg op pad met de camera. Het was erg koud en het was een beetje wit omdat het had gevroren. De lucht was even heel mooi,en dat zie je hier twee keer”, doelt Staphorster Emmy op de weerspiegeling van de kleurrijke lucht in het slootje. De foto van Emmy is gemaakt in Rouveen.

Doe mee!

De Staphorster is opzoek naar mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je hem terug in de krant!