Bos Bedden in Nieuwleusen gaat On Tour: ‘Passief afwachten zit niet in mijn DNA’

Nieuwleusen - Sinds vandaag gaat Bos Bedden On Tour. De beddenspecialist uit Nieuwleusen sinds deze week met een bus langs de klanten. „Nu de klant niet bij ons mag komen, gaan wij naar de klanten toe”, laat het bedrijf weten.

Daarmee neemt Bos Bedden hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, zo leggen ze uit. „We hebben een compleet draaiboek opgesteld en hoogwaardige maatregelen getroffen om de klant toch van dienst te kunnen zijn. We kunnen mensen die nu niet goed slapen, omdat zij om welke reden dan ook geen goede nachtrust hebben, niet aan hun lot overlaten. Passief afwachten zit niet in mijn DNA”, aldus Rutger Veerman.

Actie ondernemen

Veerman ziet een groot probleem ontstaan wanneer de winkels wel weer open mogen gaan. „Door de drukte die dan verwacht wordt, zal het een uitdaging worden om iedereen te helpen die nu niet goed slaapt. We moeten nu dan ook actie ondernemen en mensen helpen, zodat alles niet ophoopt. Daarnaast willen wij graag ook van dienst zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw matras of boxspring”, vertelt Veerman.

Bos Bedden heeft dan ook een plan bedacht om de producten aan huis te leveren. „Voor onze boxspring Service aan huis hebben we een eenvoudig stappenplan. Stap 1: maak uw keuze op www.bosbedden.nl; stap 2: bel met een van onze collega`s; stap 3: wij komen snel bij u langs met uw gekozen boxspring”, zo legt Veerman uit. Voor de voor de matrasservice aan huis geldt een soortgelijk plan: „Ook dan komen we na een belletje met een van onze collegasme de door u geselecteerde matrassen naar u toe!”

Houding en postuur

Tijdens het bellen met Bos Bedden worden er een aantal vragen gesteld om een zo goed mogelijk advies te geven. Door gerichte vragen over slaapwensen/houding en postuur maken zij een selectie en komen ze met geschikte producten naar de klant toe. „In ons huiselijk ingerichte bakwagen plaatsen wij de boxspring en/of matrassen. Vervolgens rijden we naar u toe zodat u bij uw eigen huis kunnen proefliggen. Bel ons en wij komen graag langs!”, besluit Veerman.