Gemeente Staphorst en Sport & Business Staphorst zijn op zoek naar sportkampioenen: ‘We zetten jullie graag in de schijnwerpers’

Staphorst - De gemeente Staphorst en Sport & Business Staphorst zetten de sportkampioenen van de gemeente graag in het zonnetje. Ze doen dan ook een oproep aan de kampioenen: „Bent u in 2020 1ste geworden op een NK, EK of WK? Dan zetten wij u en uw sportprestaties graag in de schijnwerpers!”

De afgelopen jaren heeft de gemeente sporters die een NK, EK of WK titel hebben behaald altijd in het zonnetje gezet. Dit jaar huldigt wethouder Mussche samen met Sport & Business de sporters die in 2020 een titel behaald hebben. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse sportersavond van Sport & Business op woensdag 10 februari 2021. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari door een mail te sturen naar info@sebstaphorst.nl. „U kunt ook een ander aanmelden”, aldus de gemeente.

Passie voor sport

Net als elk jaar wordt de sportersavond een boeiende en inspirerende avond, gevuld met interviews en verhalen van mensen met een passie voor sport. Als uitvloeisel van het beweeg- en sportakkoord is de gemeente Staphorst dit jaar ook van de partij. „Want topsport verdient aandacht! Goed voorbeeld doet volgen en het enthousiasme voor sport werkt, want bewegen is belangrijk.”

Vanwege de coronamaatregelen zal de sportersavond dit jaar online plaatsvinden en is de avond voor iedereen online toegankelijk. „Wilt u deze avond online bijwonen? Dan kan dat! Meld u aan via info@sebstaphorst.nl. Na aanmelding ontvangt u een link naar de livestream van deze avond”, laat de gemeente weten

Meer informatie op www.sebstaphorst.nl.