Saam Welzijn zoekt wandelaars die wandelmaatjes zoeken

Staphorst/Nieuwleusen - Wandelaars gezocht! Afgelopen november is Saam Welzijn gestart met het wandelmaatjesproject en dat heeft al een mooi aantal wandelmaatjes opgeleverd. „We hebben inmiddels ruim 20 wandellaars aan elkaar gekoppeld. En aanmelden kan nog steeds!”, aldus Saam Welzijn.

Door de huidige coronamaatregelen zijn we aan huis gekluisterd. Blijven bewegen en sociaal contact blijven houden is ingewikkeld door de lockdown. In het kader van: ‘Wat kan wel in coronatijd?’, is Saam Welzijn van mening dat coronaproof bewegen en coronaproof ontmoeten prima kan tijdens een wandeling. „Dit kan met zijn tweeën, in de buitenlucht en op anderhalve meter afstand van elkaar. Dus wil je op een gezellige manier in beweging blijven? Meld je dan aan”, laat de organisatie weten.

Met de hond

Je kunt bij aanmelding aangeven op welke dagen en hoever je wilt wandelen, of je een hond hebt die graag meeloopt, wat je zoekt in een wandelmaatje en of je eigen vervoer hebt om bijvoorbeeld wat verder weg te kunnen wandelen. „Iedereen die van wandelen houdt kan zich aanmelden. Lijkt het je leuk om andere mensen te ontmoeten en vind je het leuk om jezelf en/of iemand anders te helpen om op een gezellige manier in beweging te blijven? Bel of mail dan naar Saam Welzijn.”

Meer informatie: info@saamwelzijn.nl of (0529) 482121.