AMBC Staphorst neemt deel aan jeugd sponsoractie van Poiesz supermarkt

Staphorst - De AMBC Staphorst wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. „Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!”, roept het bestuur van de motorclub op in hun nieuwsbrief.

Elke club of vereniging heeft wel een verlanglijstje. Voor AMBC is dit verlanglijstje inmiddels wel bekend. „Wij willen graag onze nieuwe crossbaan in orde maken. En met name de jeugd speelt hierin een rol. Er komt namelijk op deze nieuwe baan een speciaal gedeelte voor de jeugd. Elk kind kan hier onder begeleiding van ervaren trainers proeven aan de grondbeginselen van het motorcrossen”, laat de motorclub weten.

Munten in de koker

De bedoeling van de motorclub is om deze ambitie mede via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. „Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en ‘Jeugd Sponsor Munten’ te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van de AMBC bij de Poiesz supermarkt in Staphorst helpt u al mee.” Hoe meer ‘Jeugd Sponsor Munten’ in de koker worden gestopt van de AMBC, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van de vereniging.

Tot april

Jeugd Sponsor Munten zijn gratis te verkrijgen bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de munten van de AMBC is echter alleen te vinden bij de Poiesz supermarkt in Staphorst, gevestigd aan Markt 10. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april. „We hopen dat u allen mee doet en onze verenging steunt”, sluit de motorclub de nieuwsbrief af.