Cateringbedrijf uit Rouveen bedenkt bordspel: ‘Wie gaat er mee op reis met De Patrijs?’

Rouveen - In deze barre tijden van corona, een lockdown en een avondklok is het soms moeilijk om de positiviteit er in te houden. Om toch voor vermaak te zorgen, heeft de familie Eggen van De Patrijs Catering & Events uit Rouveen een bordspel verzonnen.

We kunnen niet bij elkaar op visite of even gezellig een drankje doen in de plaatselijke kroeg. Wat doe je dan als je een catering- en evenementenbedrijf hebt? „Dan ga je kijken naar wat wél kan en hoe je de gezelligheid naar de huiskamers kunt brengen”, zo dacht de familie Eggen van De Patrijs Catering & Events. En dus bedacht het team van De Patrijs een uniek bordspel: ‘Op reis met de Patrijs’.

Gegarandeerd gezellig

In ‘Op reis met de Patrijs’ maken spelers een reis door de gemeente Staphorst en genieten ze van de omgeving en van de lekkernijen die de streek te bieden heeft. „Gegarandeerd een gezellige avond met leuke opdrachten en aanvullend heerlijke hapjes en drankjes”, aldus de bedenkers van het spel.

Wethouder Alwin Mussche kwam ook een potje ‘Patrijzen’ op anderhalve meter, en kreeg een uitgebreide uitleg over het spel. „Het is erg mooi om te zien dat de heren in deze moeilijke tijd hun creativiteit hebben gebruikt om zo’n leuk alternatief voor een gezellig avondje te bedenken”, vertelt Mussche.

Online verkrijgbaar

Verveel jij je ook tijdens de avondklok, of ben je gewoon een spelletjesfanaat? Ga dan ook op reis met De Patrijs. Het spel is los verkrijgbaar, maar er is tevens een losse menukaart verkrijgbaar en bijbehorende hapjes om het spel compleet te maken. Kijk op www.depatrijscatering.nl voor meer informatie.