Foto van de week | Anita van der Veen

Rouveen - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Anita van Der Veen uit Rouveen.

Anita maakt afgelopen zondag een foto in Rouveen waarbij alles draaide om de perfecte timing. „De foto is tijdens de warmste 21ste februari ooit gemaakt. De dag eindigde spectaculair; de kleuren, de vogels alles kwam op het juiste moment samen voor dit mooie resultaat”, aldus Anita over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie jouw foto volgende week terug in de krant!