Potgrondactie van Christelijk Mannenkoor Staphorst is gestart

Stapohorst - De compost- en potgrondactie van het Christelijk Mannenkoor Staphorst is van start gegaan. De bekende en gewaardeerde compost- en potgrondactie wordt dit jaar op een ietwat aangepaste wijze uitgevoerd.

Al een jaar lang liggen de activiteiten van het Christelijk Mannenkoor Staphorst nagenoeg stil. Vanwege de corona-crisis zijn er geen koorrepetities. En alle concerten zijn geannuleerd. Maar waar de zangers dienstbaar kunnen zijn, daar zijn ze het. De mannen komen deze weken weer in actie voor de jaarlijkse compost- en potgrondactie. Het assortiment bestaat ook nu weer uit potgrond, korrelmest en compost.

Andere wijze vanwege corona

Op vrijdag 12 maart en zaterdag 13 maart zullen de bestellingen worden bezorgd. De actie wordt vanwege corona in een iets andere wijze uitgevoerd. Vorige week werd de actie in deze krant nog aangekondigd via twee pagina’s. Terug te vinden op krant.destaphorster.nl. In voorgaande jaren kwamen koorleden langs de huizen om de rondgestuurde bestelformulieren in te zamelen. Een week daarna werden de bestellingen met man en macht huis aan huis uitgevent.

Omwille van de wettelijke regelgeving rond de corona pandemie zijn er dit jaar geen bestelformulieren verspreid om te worden opgehaald. De bestelling kan op een eenvoudige wijze gedaan worden via de website van het koor: www.chr-mannenkoorstaphorst.nl. Voor direct contact: (0522) 46 26 78