Online avond voor opvoeders door GKSR De Bron met dominee en psycholoog Arjan Oosterwijk

Rouveen - De Gereformeerde Kerk Staphorst – Rouveen ‘De Bron’ houdt op donderdag 4 maart een online avond voor opvoeders over de invloed van de lockdown op het gezin.

„Al een tijdje zijn gezinnen meer op zichzelf aangewezen als het gaat om de opvoeding en de geloofsopvoeding van de kinderen”, laat de organisatie weten. „Dit duurt al even en we weten niet hoe lang het nog door zal gaan. Wat is de invloed van de lockdown op jouw gezin en hoe zitten anderen daarin? Wat kun je doen om je kind te helpen en hoe houd je het leuk?”

Leren van elkaar

„De bijeenkomst is bedoeld om van elkaar te leren, samen te bidden en een ander een hart onder de riem te kunnen steken. Samen met ds. Arjan Oosterwijk wordt er gesproken over wat de gevolgen zijn van de lockdown op kerk, geloof en gezin”, vertelt de organisatie. Arjan is theoloog, psycholoog en vader van een gezin. Er is gelegenheid voor online ontmoeting en om vragen te stellen voor alle ouders en verzorgers van kinderen. „Iedereen is welkom om online aan te schuiven op donderdagavond 4 maart. Ook als je geen lid bent van de GKSR. De kerk wil de avond juist voor iedereen mogelijk maken.”

De avond start om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Opgeven kan via jeugd@gksr.nl.

Het volgende filmpje is een korte promo: https://youtu.be/sb1HXjxImi4.

Meer informatie via: www.gksr.nl/online-avond-voor-ouders