Harm Hoeve speelt tijdens online Passie- en Paasconcert voor Stichting De Wijkwieg van Christelijk Genemuider Mannenkoor

Genemuiden - Het Christelijk Genemuider Mannenkoor ‘Stereo’ houdt op zaterdag 3 april een online Passie- en Paasconcert vanuit de Grote Kerk van Genemuiden voor Stichting De Wijkwieg.

Door alle coronaperikelen is zingen met het mannenkoor niet mogelijk. Daarom verzorgt dirigent Harm Hoeve (orgel) samen met Gerwin van der Plaats (piano) en Pascal van de Velde (trompet) een instrumentaal concert. Dit concert begint om 19.30 uur en wordt uitgezonden via het YouTubekanaal van Harm Hoeve.

Moeder en kindopvang

De collecteopbrengst van dit concert is bestemd voor Stichting de Wijkwieg. Stichting de Wijkwieg is een unieke moeder-kindopvang in Genemuiden, met als doel zoveel mogelijk baby’s een kansrijke start te bieden. Een veilige hechtingsrelatie tussen moeder en kind is cruciaal. In huiselijke gestructureerde omgeving biedt deze stichting alle zorg die moeder en kind nodig hebben. De collecte wordt van harte aanbevolen.

De muziek die op deze avond gespeeld wordt staat in het teken van de Passie- en Paastijd. Liederen als ’t Is middernacht, Via Dolorosa en O hoofd bedekt met wonden worden ten gehore gebracht. Het online-concert wordt afgesloten met U zij de glorie, Daar juicht een toon en met het Halleluja met psalm 150. Kortom: het is een toegankelijke programma.