Skeelervereniging Staphorst is weer begonnen: ‘Kom je ook skeeleren?’

Staphorst - Skeelervereniging Staphorst is weer gestart met traningen. Iedere maandag- en woensdagavond wordt er getraind op De Tippe in Staphorst en je kunt nu twee weken gratis meetrainen.

„Ook zo genoten van het natuurijs in februari? De vrijheid en het plezier van het schaatsen kun je ook in de zomer beleven, namelijk op skeelers!”, aldus Skeelervereniging Staphorst. Skeelervereniging Staphorst is een groeiende club met veel jeugd. Iedere trainingsavond wordt er van 18.15 uur tot 19.15 uur getraind onder leiding van een ervaren trainer. Er worden verschillende oefeningen gedaan waarbij onder andere techniek, behendigheid en balans maar natuurlijk ook conditie aan bod komen.

Helm verplicht

Vanaf 19.15 uur is het de beurt aan de volwassenen. Geheel coronaproof wordt ook bij hen gespijkerd aan techniek, snelheid en uithoudingsvermogen. „Lijkt het jou ook leuk om te skeeleren? Aspirant deelnemers kunnen contact opnemen door een mail te sturen naar info@skeelerstaphorst.nl. Een aspirant lid mag twee keer gratis meetrainen, een helm is hierbij verplicht”, laat de vereniging weten.

Alle informatie over de trainingen is ook te vinden op de website van de club www.skeelerstaphorst.nl.