Foto van de week | Jan Soer

Staphorst - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Jan Soer uit Meppel.

Jan maakte een mooie schepre close-up van een kikker in het water. „Het beestje maakt de indruk dat hij druk bezig is met het uitoefenen van de schoolslag”, grapt Jan over zijn foto. Jan heeft de foto gemaakt op de grens van de gemeenten Staphorst en De Wolden in de Reest ter hoogte van het landgoed Dickninge.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je jouw foto volgende week terug in de krant!