Zonta komt met online zomermodespektakel voor vrouwen

Meppel/De Wijk - Het Zonta-vrouwenevenement gaat dit jaar digitaal; geen workshops, geen ontmoetingen, maar een volledig corona proof event. Op 22 april 18.00 uur lanceert Zonta Rond de Reest haar modespektakel ‘Vrouwen voor Vrouwen’, te bekijken tot 23 april middernacht.

De link voor het online modespektakel wordt donderdag bekend gemaakt via de social media en de nieuwe website van Zonta www.zonta-ronddereest.nl. In dit spektakel staan de ondernemers en de nieuwste food, cosmetica en mode trends centraal.

Het werd tijd om in actie te komen, dit keer geen geldbedrag voor het goede doel, maar zelf de catwalk op om ondernemers te steunen. Zonta Rond de Reest maakt gebruik van haar netwerk, vriendinnen, collega’s, buurvrouw of zus, deelnemers van Vrouwenscala, Rondje Zonta, vrouwen van andere serviceclubs. Via social media en netwerk is veel aandacht rond deze activiteit. Het evenement wordt gratis aangeboden, vrouwen maken er hun eigen feestje van, kunnen zelf bepalen wanneer en met wie ze gaan kijken, voor een hapje en drankje zorg jezelf.

Tijd om iets terug te doen

„De deelnemende ondernemers zijn zelfstandige ondernemers, die ons eerder hebben ondersteund bij activiteiten voor het goede doel, tijd om iets terug te doen”, zegt voorzitter Liesbeth den Hollander. Door het aanbieden van dit evenement zijn bezoekers er even ‘uit’ en worden de plaatselijke ondernemers tegelijkertijd ondersteund.

Leden van de club gaan als model de catwalk op, in zomerse creaties van plaatselijke lingerie-, lederwaren- en modewinkels. Ze presenteren de nieuwste kledingcombinaties en accessoires. Veel nieuws in beeld over mode, cosmetica en op het gebied van food.

Positie van vrouwen

Zonta is een serviceclub van actieve en ambitieuze vrouwen. Samen werken zij aan de verbetering van de positie en status van vrouwen over de hele wereld. Dit jaar is bewust gekozen voor een actie in eigen omgeving. De steun van de consument voor de lokale ondernemers is op dit moment belangrijk. Het zijn juist die ondernemers van deze winkels, speciaalzaken, die met zoveel passie en vakmanschap hun werk verrichten. Met de inzet en expertise, met wat professionele ondersteuning van buitenaf, maken de vrouwen van Zonta Rond de Reest dit evenement tot een succes.

Iedereen kijkt uit naar een mooie zomer en met deze trends moet dat zeker lukken.