Dorpsvereniging de Munnikenslag gaat toeren met Hemelvaart: ‘Een puzzelrit voor jong en oud’

Rouveen - In het het weekend van Hemelvaart houdt Dorpsvereniging de Munnikenslag een autopuzzeltocht voor jong en oud. „We hebben een leuk uitje voor jullie”, zo laat de vereniging weten via hun Facebook pagina.

Een leuke autotocht van ongeveer 80 kilometer voor jong en oud met onderweg raadsels, puzzels en zoekopdrachten. De dorpsvereniging heeft in het lange weekend van 13 tot en met 16 mei een mooie route uitgestippeld in Overijssel.

„Ga op pad onder het genot van een lekkere versnapering, wanneer het jou uitkomt. Geef je op, zorg voor een volle tank en toer door het mooie Overijssel.” De vereniging laat weten dat er ook nog een leuke prijs te winnen valt.

Borrelbox en route

Aanmelden voor de puzzeltocht kan tot en met 8 mei via bestuur@munnikenslag.nl. De kosten voor deze route zijn 5,- euro, maar de route en borrelbox zitten daarbij inbegrepen. De route en de borrelbox zijn na aanmelding af te halen op 12 mei. „Ga jij ook gezellig op pad met je gezin of vrienden? Meld je alvast aan en doe mee op een tijdstip dat het jou uitkomt!”, zo besluit de vereniging.