Autobedrijf Zieleman Nieuwleusen sluit zich aan bij Autovakmeester: ‘We zijn wij klaar voor de toekomst’

Nieuwleusen - Familiebedrijf Zieleman in Nieuwleusen heeft sinds afgelopen week een nieuwe naam: Autovakmeester Zieleman. Daarmee worden zij onderdeel van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Hiermee blijven de eigenaren eigen baas in het autobedrijf, bieden ze dezelfde uitstekende service aan hun klanten, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen voor de klanten.

Wout Zieleman, de voormalig eigenaar van Autobedrijf Zieleman nam het bedrijf in 1985 over van Garage Stolte. Wout begon ooit als Ford Dealer en runde het bedrijf samen met zijn vrouw Geesje tot de overname van de nieuwe generatie Wilko en André in 2011.

Wilko is sindsdien verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. Mirjam (de vrouw van Wilko) is verantwoordelijk voor de administratie en samen met het team werkplaats en het team verkoop zorgen zij voor de mobiliteit van haar klanten onder het motto van ‘Jouw auto, onze drive’.

Begrip in de regio

Het mooie full service bedrijf is inmiddels een begrip in de regio maar ook klanten uit de rest van het land weten het bedrijf te vinden. André vertelt enthousiast waarom ze voor de landelijke garageformule gekozen hebben: „Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. De ontwikkelingen op het gebied van techniek staan zeker niet stil. Via Autovakmeester kunnen wij gebruik maken van uitgebreide technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes, marketingondersteuning en inkoopvoordeel en zo kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een concurrerend tarief!”, aldus André.

„Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, Autovakmeester wordt niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties en het aanbieden van 24/7 Europese pechhulp voor alle merken! Het belangrijkste voor ons is dat onze klanten gaan profiteren van de genoemde voordelen.”

‘Echte vakmannen’

Formule Manager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: „Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local hero’ is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.” De klanten van deze allround garage kunnen met alle automerken terecht in de moderne werkplaats met voldoende meetapparatuur voor onderhoudsbeurten, APK keuringen, ruim aanbod occasions, autoschade en Carwash.