Myrthe Heide wint vierde themaweek van fotowedstrijd ‘Het Perfecte Plaatje Staphorst’

Staphorst - De winnaar van het vierde jurymoment van de fotowedstrijd ‘Het Perfecte Plaatje Staphorst’ is Myrthe Heide. Myrthe maakte de mooiste in het thema ‘Emoties’. De komende weken is het alweer tijd voor het laatste jurymoment.

De fotowedstrijd ‘Het Perfecte Plaatje Staphorst’ wordt gehouden door jongerenwerksters Yteke Rijlaarsdam en Henrike Hofstede. Jurylid deze week was Eelco Kuiken. Hij heeft gekozen voor de mooie zwart wit foto van Myrthe Heide als winnende foto. Myrthe is daarmee na Wim ter Harmsel, Annigje van der Sluis en Janita Veerman de vierde winnaar van de fotowedstrijd. Aankomende weken is het tijd voor de afsluitende opdracht.

Drieluik

Het volgende thema van de fotowedstrijd mogen deelnemers zelf bepalen. Inzendingen mogen gestuurd worden naar perfecteplaatjestaphorst@hotmail.com. De afsluitende opdracht van de fotowedstrijd is een drieluik van foto's die met elkaar te maken hebben en die samen een verhaal vertellen.

Wiljan Nooren van Foto Frans Nooren uit Staphorst stelt samen met Sony voor deze laatste opdracht een Sony A6000-camera beschikbaar. Wiljan Nooren, Ton Valk en Eelco Kuiken zijn de juryleden. Je hoeft niet eerder meegedaan te hebben aan de wedstrijd om kans te maken op de camera.

Verschillende thema’s

De afgelopen weken zijn er verschillende thema's geweest waar deelnemers fotografisch mee aan de slag konden. De winnaars werden in deze krant bekend gemaakt. Ook word hier telkens het volgende thema onthuld. Elke week was er een prijs beschikbaar: een bon van een lokale ondernemer van 20,- euro.

Meedoen via: perfecteplaatjestaphorst@hotmail.com