Trompklas Van Dijk uit Staphorst, Genemuiden en omstreken gooit hoge ogen bij examens

Staphorst - Voor dag en dauw en vooral na de storm van de avond ervoor stond de eerste leerling afgelopen zaterdag al te trappelen voor zijn eerste muziek examen in ‘d Overtoom te Genemuiden.

Alle faciliteiten heeft deze locatie altijd goed voor elkaar. Johannes van Dijk, leerling van Maurice van Dijk, was de eerste en kon zo zijn dag feestelijk inluiden. Hij slaagde helemaal, ondanks dat hij de week ervoor nog even in over de zeven toonladders die hij moest kunnen. De rijksgecommitteerde was de oud leraar van docent van Dijk, Leo Torn. „Altijd heeft Keo Torn oog voor wat een leerling echt verder helpt”, aldus Van Dijk.

De geslaagden

De geslaagden voor het Hafabra- A- diploma: Niels Beens, Matthias Slingerland, Albert Westhoff, David van Marle, Joelle Slager, Johannes van Dijk, Rick Groot-Wassink, Klaasje den Ouden (hoogste van de dag met 54,5 punt en met lof geslaagd) en Gert-Jan van den Knijff.

De geslaagden voor het Hafabra- B- diploma: Harmen Mulder, Auke van der Horst, Emma Talen, Carlein Ringelberg, Mienke Siebert, Rosalie Riezebos, Cristian ’t Lam, Laurence Kroon en Rien Visscher.

Meer info op www.mauricevandijk.com