Foto van de week | Klaas Prins: Een schaapachtig tafereel

Staphorst - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt Klaas Prins.

Deze schapen in een weiland in de omgeving van Staphorst keken verbaasd voor zich uit. Klaas Prins wist de schaapachtige blik prachtig op de foto vast te leggen. „Deze foto hebben we woensdagochtend genomen, schapen in een weiland met nieuw vers gras. Ze kunnen net boven het verse gras uitkijken, lijken erg nieuwsgierig en observeren je dan volop”, vertelt Klaas over zijn foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!