Op stap excursie door het Reestdal voor het hele gezin

Balkbrug - Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem houdt Landschap Overijssel op dinsdagmiddag 27 juli een bijzondere OpStap wandeling door het Reestdal. Deze keer is de wandeling gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Iedereen is van harte welkom mee te gaan en zich te laten verwonderen door het bijzondere landschap en de flora en fauna in het Reestdal. Er is er heel veel te zien en te horen. De gids neemt je mee de natuur in en laat je met andere ogen kijken. Ze vertelt een verhaal en er is ruimte voor een spel.

Op deze manier betrekt ze het hele gezin bij deze speciale excursie langs onverwachte plekjes in het Reestdal. De excursie start 27 juli om 14.00 uur bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug. De wandeling zal ongeveer twee uur duren.

Aanmelden

Ga je mee met deze Opstapwandeling? Meld je dan aan via de website www.landschapoverijssel.nl/opstap2021. Donateurst van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere twaalf Landschappen, kunnen op vertoon van het pasje gratis deelnemen aan de excursie. Deze gezinswandeling vindt ook plaats op 24 augustus.