Boer Staphorst steunt de voedselbank: ‘Help jij ook mee?’

Staphorst - De voedselbank steunt gezinnen met gezonde levensmiddelen en zorgt bovendien voor een glimlach bij mensen die dit goed kunnen gebruiken. Boer Staphorst gaat net vorig jaar weer zijn steentje bijdragen voor de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle en omgeving.

„Help jij ook mee? Want een klein bedrag voor jou is onbetaalbaar voor een ander!”, laat Annelore de Jong namens Boer Staphorst weten. Van maandag 19 juli tot en met zaterdag 21 augustus staat Boer Staphorst in het teken van de voedselbankweken. „Geef jij om een ander? Dan geeft Boer Staphorst aan jou! Want neem jij een voedselpakket mee naar de winkel? Dan ontvang je als dank voor jouw inzet 15 procent korting op een artikel naar keuze van Boer Staphorst terug. Jij kiest zelf op welk artikel je de korting in wilt zetten.”, aldus De Jong.

Groot succes

Vorig jaar was de voedselbank campagne van Boer Staphorst een groot succes en heeft deze actie in één week ruim 800 levensmiddelen opgeleverd. Dit jaar hebben ze de samenwerking opgezocht met Boni Supermarkten en hebben ze ook een inzamelingspunt bij Boni Staphorst gecreëerd. „Zo hoopt Boer Staphorst met jouw hulp in maar liefst vijf weken dit aantal ruim te overtreffen. Het doel is om 4500 levensmiddelen in te zamelen waarmee 300 gezinnen drie weken lang van eten kunnen worden voorzien”, vertelt De Jong.

Iets nodig?

„Daarom wordt jouw bijdrage erg gewaardeerd! De medewerkers van Boer Staphorst hebben al een voorschot genomen op de actie en zijn al begonnen met het inzamelen van levensmiddelen. Heb jij deze zomer iets nodig bij Boer Staphorst? Neem dan een voedselpakket mee en ontvang direct jouw korting. Want samen steunen wij de voedselbank!”

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan de voedselbanken in de regio? Neem dan een kijkje op www.boer-staphorst.nl/voedselbank om te kijken wat het voedselpakket inhoudt en op welke producten je korting kunt krijgen.