Foto van de week | Wilma Hoeve: ‘Een graspieper met de snavel vol insecten voor zijn jongen’

Staphorst - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Wilma Hoeve uit Rouveen.

Wilma maakte deze foto in de Olde Maten in Rouveen. „Een graspieper met de snavel vol insecten voor zijn jongen, tussen de bloeiende wilde bloemen. Hij zat er een paar seconden stil voor hij verder vloog, en ik kon net op tijd mijn camera grijpen en afdrukken!”, vertelt Wilma over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.