Saam Welzijn houdt recreatieve scootmobieltochten door Dalfsen

Dalfsen - De eerstvolgende scootmobieltocht van Saam Welzijn gaat in Dalfsen van start op woensdag 4 augustus. Uiteraard zijn ook bij deze rit de maatregelen tegen verspreiding van corona van toepassing. De basisregels worden gehanteerd.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een prachtige tocht uitgezet van 20 tot 25 kilometer. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar en begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege wordt er gestopt voor koffie en thee op een geschikte locatie.

Opgave verplicht

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Er wordt om een eigen bijdrage gevraagd van 5,- euro voor de koffie en organisatie. Opgave is verplicht. Dit kan tot maandag 2 augustus bij het Infopunt, via (0529) 793013 mail naar info@saamwelzijn.nl. Bij opgave dient ook een telefoonnummer van een contactpersoon ingevoerd te worden.

In verband met de vaccinatie GGD in de Trefkoele is vertrekpunt: GKv Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19, 7721 XM Dalfsen. Vertrektijd 13.30 uur.