Voetbalvereniging Staphorst maakt zich via Finanxe nederlagen toernooi klaar voor competitie

Staphorst - Als voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt vv Staphorst weer het Finanxe nederlagen TOP-toernooi. Het toernooi stoomt de mannen van Paul Weerman klaar voor de competitiestart in de derde divisie op zaterdag 21 augustus, op eigen veld tegen VVSB.

Zes gerenommeerde tegenstanders komen naar Het Noorderslag. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden van dit toernooi al achter de rug. Harkemase Boys wist met een 2 – 4 overwinning Staphorst op zaterdag 31 juli het nakijken te geven. Op dinsdag 3 augustus lukte het vlaggenschip van vv Staphorst wederom niet om met een overwinning van het veld te stappen. VV Hoogeveen bleek een geduchte tegenstander, en wist Staphorst op een 1 – 1 gelijkspel te houden.

Overige deelnemers

De overige deelnemers van dit toernooi zijn Excelsior ’31 (7 augustus), HHC Hardenberg (10 augustus), SC Heerenveen Onder 21 (14 augustus) en Rohda Raalte (17 augustus). Dit toernooi vind dit jaar al voor de 8ste keer plaats.

Ondanks dat het voor menig ondernemer niet de makkelijkste periode is geweest in de afgelopen twee jaar, is het de commissie van dit toernooi toch gelukt om voldoende sponsoren aan zich te laten binden om het toernooi van start te laten gaan. Woensdagavond 28 juli werden al deze sponsoren onder genot van een hapje en een drankje naar het sportpark Het Noorderslag gehaald voor een fotomoment en het ondertekenen van het sponsorcontract. „Namens de toernooi commissie willen wij al deze sponsoren nogmaals bedanken voor hun financiële bijdrage”, laat de voetbalvereniging weten.