Spel- en creamiddag bij SWS, actief en creatief bezig zijn

Staphorst - De donderdagmiddag is een actieve en creatieve plek van ontmoeting en gezelligheid bij Stichting Welzijn Staphorst. Op 9 september kan onder het genot van een kopje koffie of thee een leuk spel worden gespeeld of iets leuks worden gemaakt in het Dienstencentrum aan de Berkenlaan.

Er kan worden gebreid, gehaakt, genaaid, verteld, versteld, geleerd, geverfd en geborduurd. Alles wat maar met creativiteit met textiel te maken heeft, is mogelijk. Iedereen mag zijn of haar eigen inbreng geven. De middag begint om 14.00 uur. De kosten bedragen slechts € 2,50 of 1 SWS-strip per persoon. Alle 24-plussers uit de gemeente Staphorst zijn welkom. Zie ook: www.sws-staphorst.nl.

Daarnaast kan hulp worden geboden en les worden gegeven bij kleine klusjes, zoals het aanzetten van een knoop, inzetten van een rits, naadjes dicht maken, broek korter of langer maken. Het is ook mogelijk om te breien, naaien, voor goede doelen, zoals de stichting Babyspullen, stichting Dorcas of een andere organisatie.