Het mag weer! Wandelen met de SWOS naar Nieuwleusen

Staphorst - Stichting Wandel Organisatie Staphorst kan zaterdag 18 september eindelijk weer eens een prachtige wandeltocht houden. Het was in 2019 dat SWOS de laatste wandeltocht mocht organiseren. Dat was de Kleurentocht vanuit Staphorst met 460 deelnemers vanuit Café Spoorzicht.

„Deze keer gaan we met z’n allen naar Nieuwleusen. Jakob Slager, onze nieuwe veldmedewerker, heeft hier in 2018 al een prachtige route uitgezet: ‘Tocht rond Nijluus’n’. En nu zaterdag 18 september kunnen we er dan eindelijk van gaan Genieten, met een hoofdletter", laat de SWOSween.

Alle deelnemers dienen zich wel aan de regels omtrent het coronavirus te houden. „Daarom hebben we strikt gescheiden starttijden voor de verschillen de afstanden en online inschrijven." De volgende highlights wil de organisatie graag noemen: Hulsterplas, Buldersveld, Wandelpad De Grift, Palthebos, Oude dodenakker, begraafplaats Smitslaan, Grammofoonmuseum, Bijkersplas, De Zweef, De Gold’n Zende en museum Palthehof. „Uiteraard zit er ook wel ergens een beetje struunwerk in de route, maar dat maakt het net af, of niet dan."

Info op www.swos.nl, mailen naar info@swos.nu of even bellen 06-50 28 18 59.