Viswedstrijd Timotheos levert 2.621 euro op voor Malawi

Staphorst – De jeugdviswedstrijd van de werkgroep Timotheos Staphorst, die op 11 september plaatsvond, leverde mede dankzij sponsoren eee bedrag van 2.621 euro op voor Malawi.

Langs de waterkant werd door liefst 112 vissers gestreden voor de eerste plaats. Werkgroep Staphorst kijkt terug op een mooie middag met een opkomst boven verwachting.

De winnaars waren Jurjen de Weerd (1e prijs), Niels Huls (2e prijs) en Emiel Jansen (3e prijs) en zij mochten een mooie beker in ontvangst nemen. Diegene met het meeste sponsorgeld maakte ook kans op een mooie prijs. Deze prijs is gewonnen door Thijs Tuin.

Mooie verloting

Na afloop van de viswedstrijd was er een mooie verloting, waardoor niet iedereen met lege handen naar huis ging. Dankzij het sponsorgeld wat de kinderen hebben opgehaald en de vrijgevigheid van de sponsoren, kon het mooie bedrag van € 2.621,- overgemaakt worden ten goede van het werk in Malawi. De organisatie dankt iedereen heel hartelijk die hieraan een bijdrage heeft geleverd, in het bijzonder gaat hun dank uit naar alle vrijwilligers, Hengelaarsvereniging Staphorst en alle sponsoren voor het mede mogelijk maken van deze viswedstrijd.