Infoavond over hardlopen bij Ter Harmsel fysiotherapie

Staphorst Ter Harmsel fysiotherapie houdt woensdagavond 22 september een hardloopevent voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers in het Medisch Centrum van Staphorst. Deze avond wordt verzorgd door Wim ter Harmsel in samenwerking met ervaren hardloper Lamko Hulzebos van Runnersworld Hoogeveen en Lisa Stolp van Hoka hardloopschoenen.

Tijdens het event krijgen deelnemers veel informatie over hardlopen, hardloopanalyse en hardloopschoenen. Hardloopblessures komen veelvuldig voor door een verkeerde looptechniek, verkeerd schoeisel of een slechte trainingsopbouw. Dit kan vervelende blessures opleveren.

Hardlooptechniek

Lamko Hulzebos gaat op deze avond in op een goede hardlooptechniek en veelgemaakte fouten. Wim ter Harmsel presenteert de hardloopanalyse Pro in relatie tot blessures. Lisa Stolp laat de aanwezigen ervaren waarom hun schoenen wereldwijd zo geliefd zijn en dat een goede hardloopschoen het verschil kan maken. Die avond is er ook de mogelijkheid om de testsets van Hoka uit te proberen.

Het gratis hardloopevent begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Aanmelding voor deze avond is verplicht via info@fysioterharmsel.nl. Bij interesse voor het testen van de Hoka hardloopschoenen wordt verzocht de schoenmaat door te geven.