Foto van de week | Anne-Lynn Hattem

Staphorst - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Anne-Lyn Hattem uit Staphorst.

Het is een foto waarop een bij is te zien dat zijn voedsel haalt bij een bloem. Deze foto is gemaakt bij een groepje bloemen, zo laat de maakster van de foto weten. Dat we inmiddels in de herfst zijn beland, maakt het extra mooi. De meest uiteenlopende kleuren domineren straks de bossen, dat is ook genieten.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.