Tafeltennis Vereniging Staphorst is begonnen aan najaarscompetitie

Staphorst - Na bijna een jaar zonder competitiewedstrijden is het seizoen weer begonnen. Tafeltennis Vereniging Staphorst speelt met twee senioren en twee jeugdteams in de afdeling Oost. De spits werd afgebeten door de jeugdteams.

Het eerste Staphorster tafeltennis jeugdteam speelde afgelopen zaterdag uit tegen het tweede team van Smash 70 uit Hattem. Mark Mussche en Jaron Mussche moesten zich voor het eerst in de hoofdklasse zien waar te maken, ze werden aardig op de proef gesteld. Mark had de meeste moeite en won twee van de vier enkelpartijen. Jaron moest ook flink aan de bak, maar hij won alle vier enkelpartijen. De beide dubbelpartijen waren prooi voor Mark en Jaron. Een prima start voor Staphorst 3, een 2-8 winst.

Meer verdiend

Het tweede Staphorster jeugdteam speelde vorige week zaterdagmorgen in de derde klasse hun uitwedstrijd tegen het vierde team van Smash 70 uit Hattem. Jonathan Drost, Bert Krale en Jennieke Krale wisten zich aardig goed te weren. Het Staphorster trio had echter meer verdiend, want de meeste partijen moesten in vier games beslist worden. Jonathan en Jennieke wisten geen punten mee naar huis nemen.

Bert Jan was goed bestand tegen zijn drie tegenstanders, van de drie enkelpartijen won hij er twee. Bij het dubbel ging het winstpunt nipt aan Jonathans en Bert Jans neus voorbij. Eindstand 8-2 voor Smash 70.