Herfst Knutselen tijdens kindermiddag bij Bezoekerscentrum De Wheem

Balkbrug - Onder begeleiding van een speciaal kinderactiviteiten team kunnen kinderen in de herfstvakantie op dinsdagmiddag 19 oktober herfst-knutselen bij bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug.

Er zijn verschillende knutsel-tafels aanwezig waar je met een stempelkaart langs gaat om de mooiste kunstwerkjes te maken van natuurlijke materialen. Ook is er tijd voor een pauze met lekkere limonade en een koekje. Er is plek voor twintig kinderen en van te voren aanmelden is verplicht via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Na aanmelden krijg je een bevestiging met daarin het tijdstip. De middag is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en duurt ongeveer twee uur. De kosten bedragen 2,50 euro per kind.

De Wheem

Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal en ligt tegenover de oude Reestkerk in Oud Avereest, aan de weg tussen Balkbrug en de Wijk. De toegang tot het centrum is gratis voor iedereen en wanneer geopend zijn bezoekers welkom voor een kop koffie of thee. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet.

Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem op www..landschapoverijssel.nl.