Foto van de week | Hilligje Kooiker: ‘Mam volgende week mag ik!’

Staphorst - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Hilligje Kooiker.

Hilligje maakt de foto tijdens de 'Stappestdag' op de Prins Mauritsschool. „ De dag was gezamenlijk georganiseerd door school en ouders! Genieten voor jong én oud. Want ook wij als moeders trokken de klederdracht (weer) aan”, vertelt ze over haar foto. „Dit leverde natuurlijk prachtige plaatjes op! Eén meester heeft nog een antieke schoolbank in de klas, waar de kinderen om de beurt een week lang mogen zitten. Ze zien daar echt naar uit; ‘Mam volgende week mag ik!’. Met de oude wandkaart op de muur er achter is het plaatje natuurlijk helemaal af.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.