Stichting Welzijn Staphorst is weer actief in IJhorst. Samen eten en bezoek van de burgemeester

IJhorst - Diverse activiteiten in de wijkcentrum de Poele zijn weer gestart. Op de maandagmiddag vanaf 13.30 uur is er bostonneren worden spelletjes als rummikubben jokeren gespeeld. Er is ruimte genoeg en het wordt alleen maar gezelliger als er nog meer personen komen.

Voor sommige spellen heb je wel vier personen nodig, SWS roept dan ook op om zelf groepjes te vormen om mee te doen. Ook het biljarten op de dinsdagmorgen is alweer volop aan de gang. Dat begint om 10.00 uur en ook daar kunnen nog meer spelers bij.

Ook stond er op donderdag 14 oktober een voorleesuurtje met de burgemeester gepland. Deze activiteit gaat niet meer door.

Samen eten

Gezellig samen warm eten in de Poele kan weer op donderdag in de Poele is weer begonnen. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom. Er wordt eerst samen koffie gedronken en wie wil kan een spelletje spelen. Opgave hiervoor is noodzakelijk. Dit kan via (0522) 442597 of (0522) 465143. De kosten voor het eetproject zijn 7.50 euro.

Cultuurmiddagen

Er zijn ook weer een aantal interessante cultuurmiddagen gepland in IJhorst op dire donderdagmiddagen vanaf 14.00 uur. Zo wordt er op donderdag 21 oktober kennis gemaakt met burgemeester Jan ten Kate. Hij komt samen met wethouder Alwin Mussche. Zij zullen samen deze middag verzorgen.

Op donderdag 17 november is Ronald van der Zwaag is te gast. Hij is weerman bij RTV Drenthe en heeft zijn eigen weerbedrijf: Noorderweer. Op donderdag 16 december komt Jan Tijing. Op deze kerstmiddag is opgave nodig in verband met de koffietafel. Meer informatie volgt later.