Tafeltennis teams uit Staphorst winnen en spelen gelijk

Staphorst - Het 1ste Staphorster tafeltennis jeugdteam ging afgelopen zaterdagmorgen op weg naar Twello. Hun tegenstander was het 1ste team van Trias. Jaron Mussche en Mark Mussche moesten het opnemen tegen drie spelers van Trias 1.

Beide dubbelpartijen werden gewonnen. De overige acht enkelpartijen werden bijna allemaal door het Staphorster duo gewonnen. Jaron won ze alle vier, Mark moest 1 punt toegeven en won er drie. Eindstand 1-9 voor Staphorst 1. Het 2de Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmiddag uit tegen het 2de team van Swift uit Deventer.

Veel tegenstand

Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale zijn gebrand op een goed resultaat om van de laatste plaats in de poule af te komen. Ook nu was er flink veel tegenstand van Swift 2 en werden er spannende partijen gespeeld. Jonathan begon met een verliespartij, maar zette dit recht in zijn tweede enkelpartij. In zijn derde partij wist hij het fel begeerde tweede punt niet te verzilveren. Bert Jan had een goede start, hij won zijn eerst enkelpartij. Zijn tweede en derde partij ging de winst beide keren jammer genoeg aan zijn neus voorbij.

Jennieke had een prima middag en liet zich niet van de wijs brengen. Op karakter won zij twee van de drie enkelpartijen. Het dubbel werd door Jonathan en Bert Jan gewonnen. Eindstand, een 5-5 gelijkspel.