Feest bij Boekhandel De Haan in Staphorst. Boekwinkel bestaat veertig jaar

Staphorst - Al jaren is De Haan Boeken een begrip in Staphorst. Deze maand was het precies veertig jaar geleden dat de boekhandel is gestart. In de herfstvakantie heeft de boekhandel uitgebreid stilgestaan bij dit jubileum.

De winkel was vrolijk versierd. Voor elke klant was er een jubileummagazine en een magnetische boekenlegger. „En voor de kinderen hadden we een speurtocht georganiseerd. Onze complimenten voor alle kinderen die mee hebben gedaan!”, aldus de boekhandel. Ook zijn er veel woordzoekers en kleurplaten ingeleverd. Aanstaande zaterdag krijgen de winnaars van de speurtocht, woordzoeker en kleurplaat bericht. „Voor hen hebben we een leuke prijs!”

Gezellige week

De Haan Boeken verkoopt hoofdzakelijk christelijke lectuur. Boeken, cd's, bladmuziek, reisboeken, gidsen, woordenboeken, atlassen, cadeau artikelen, spelletjes, puzzels en fotoboeken zijn ruim aanwezig. De afdeling wenskaarten is zeker een bezoek waard. Oprichter Klaas de Haan begon de winkel in oktober 1981. Deze maand is bestaat de winkel dus precies veertig jaar. „We kijken terug op een gezellige week, waarin we samen met onze klanten ons veertigjarig bestaan mochten vieren.”