Alzheimer Trefpunt houdt bijeenkomst: ‘Vergeetachtigheid of dementie?’

Staphorst - Het Alzheimer Trefpunt houdt weer een bijeenkomst in Museum Staphorst op maandag 1 november. Op deze avond neemt Nienke Kaper aanwezigen mee in de eerste fasen van dementie.

Wat is het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie of is er geen verschil? Nienke Kaper is verpleegkundig specialist van Noorderboog en weet als geen ander met al haar kennis en werkervaring op een prettige manier begrijpelijke uitleg te geven over het dementie proces.

Opgeven

Aanmelden is verplicht en kan tot en met 29 oktober 12.00 uur. Opgeven kan per mail: steunpuntmantelzorg@carinova.nl of telefonisch: (0570) 518185. Deelname is op volgorde van aanmelding. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 november bij Museum Staphorst. Inloop is vanaf 19.00 uur.Het programma duur van 19.30 tot 21.00 uur. Er is nog mogelijkheid tot onmoeting tot 21.30.

Het Alzheimer Trefpunt wordt georganiseerd door: Alzheimer Nederland, Thuiszorg Icare, Carinova Steunpunt Mantelzorg, RST Zorgverleners, Noorderboog locatie de Schiphorst.