Foto van de week | Wilma Hoeve: ‘Een schreeuw van schrik’

Staphorst - Wij mochten deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week is gemaakt door Wilma Hoeve uit Rouveen

Wilma maakte de foto in haar eigen tuin. „Het roodborstje is lekker meelwormen aan het eten in het voederhuisje, ik zit rustig in de kamer met de camera in de aanslag op ongeveer 1,5 meter afstand van het raam. Dit is het moment dat het roodborstje me ontdekt, een schreeuw van schrik, daarna vliegt hij snel weg...”, vertelt ze over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.