SC Rouveen vindt in Sponsor Collectief SC Rouveen nieuwe hoofdsponsorgroep: ‘Zijn deze bedrijven uiterst dankbaar’

Rouveen - Het was op zaterdag 16 oktober een feestelijke dag bij de plaatselijke voetbalvereniging SC Rouveen. Voor het eerst kon er gespeeld worden in de nieuwe tenues die aangeboden werden door het nieuwe collectief dat optreedt als hoofdsponsorgroep.

Na negen jaar als hoofdsponsor verbonden te zijn geweest aan de SC Rouveen heeft Spoorwind vorig jaar te kennen gegeven het hoofdsponsorschap over te willen dragen aan een andere gegadigde. Dit gaf de sponsorcommissie tijdig de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een vervanger. In tegenstelling tot eerdere individuele bedrijven als hoofdsponsor is er nu een vijftal plaatselijke bedrijven bereidt gevonden als Sponsor Collectief SC Rouveen op te treden.

Collectief

Het collectief bestaat uit de bedrijven Stiptwerk Uitzendbureau, Notariaat Ritsma BV, Knoll BV, De Patrijs (d’Olde Skoele) en de Hooikammer Groep BV. „Als vereniging zijn we deze bedrijven uit de gemeente Staphorst uiterst dankbaar voor dit gezamenlijke sponsorschap”, laat de voetbalvereniging weten.

Naast de aanwezigheid van de afgevaardigden van deze bedrijven waren ook burgemeester Ten Kate en wethouder Sportzaken Mussche deze zaterdag aanwezig om de uitreiking van de nieuwe tenues te aanschouwen. Voor de burgemeester was het de eerste keer dat er op deze manier kennis gemaakt kon worden met het reilen en zeilen op het sportpark aan de Korte Kerkweg en de sfeer te proeven bij de ‘groen-witte’ plaatselijke trots.

Dankwoord

Na het uitreiken van de shirts en de bijbehorende bloemen aan de sponsoren werd de groep nog even op de gevoelige plaat vastgelegd. Na deze officiële gebeurtenissen kon de selectie van SC Rouveen zich voorbereiden op de competitiewedstrijd tegen Swift’64 uit Swifterbant.

Voorafgaande aan het beginsignaal van de scheidsrechter werd nogmaals dank uitgesproken aan de vijf sponsoren, waarmee zij blijk geven van een stuk maatschappelijke betrokkenheid. Mede hierdoor blijft het mogelijk om een vereniging van bijna 500 leden aan de gang te houden.