Foto van de week | Rebekka Mulder: ‘Werden getrakteerd op een prachtige lucht’

Staphorst - Wij hebben deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Rebekka Mulder uit Staphorst.

Rebekka was aan het werkt toen een kleurrijke en mistige lucht zich perfect leende voor een kiekje. „Deze foto is gemaakt aan de Schotsdwarsweg. Ik was aan het kranten bezorgen samen met een vriendin en we werden getrakteerd op een prachtige lucht”, aldus Rebekka over haar foto. Een foto met een spookachtige boom omringt door de mist en prachtige kleuren.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster?

Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!