Staphorst-aanvoerder Pascal Mulder is niet bang voor overstap naar tweededivisionist HHC Hardenberg

Staphorst - Pascal Mulder is klaar voor een stap hogerop. De aanvoerder van vv Staphorst kondigde deze week zijn vertrek aan naar HHC Hardenberg, waar hij zich na dit voetbalseizoen gaat aansluiten.

In de periode waarin Mulder (inmiddels 22 jaar) tot nu toe bij Staphorst heeft gespeeld, werd hij algauw gevolgd door zijn nieuwe club uit de tweede divisie. Het waren veelbewogen jaren, waarin de jonge verdediger zich staande hield en zijn kwaliteiten bewees. In Hardenberg komt Pascal Mulder voor de volgende uitdaging te staan. Een nieuwe club, een hoger niveau en een andere trainer, die trouwens nog moet worden aangesteld. De huidige trainer Bert van Hunenstijn vertrekt na dit seizoen bij HHC.

‘Alles geven’

Maar eerst wacht nog de tweede seizoenshelft met derdedivisionist Staphorst. Als aanvoerder blijft Mulder alles geven, zoals hij altijd heeft gedaan: „Ik wil deze periode goed afsluiten. Ik heb hier altijd met veel plezier gevoetbald en de mensen bij de club hebben me altijd goed behandeld. Voor mij is het straks tijd om te vertrekken, maar ik zal nooit een slecht woord over Staphorst spreken.”

Lees hier meer