Gastouderbureau Dalfsen overgenomen door Kinderopvang Mathil uit Staphorst en Rouveen

Dalfsen/Rouveen - Sinds 1992 biedt Gastouderbureau Dalfsen gastouderopvang aan in Dalfsen en omstreken. In 2018 is Gastouderbureau Dalfsen overgenomen door Kinderopvang Mathil. Deze organisatie heeft naast haar gastouderbureau ook meerdere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen in de gemeenten Dalfsen en Staphorst.

Vanaf de overname hebben beide organisaties de tijd genomen om naar elkaar toe te groeien. Janita de Haan van Kinderopvang Mathil: „Wij vonden het belangrijk om de overname geleidelijk te laten gebeuren, zodat collega’s aan elkaar konden wennen en werkwijzen op elkaar konden worden afgestemd. Zowel voor de mensen als op het organisatorische vlak hebben wij de afgelopen tijd mooie stappen mogen maken.”

Werk voortzetten

Sinds 1 januari is het zover: Gastouderbureau Dalfsen gaat verder onder de naam Kinderopvang Mathil. Het kantoor in Trefkoele+ is opgeheven en de centrale administratie vindt vanaf nu plaats aan de Seringenhof in Rouveen. Uiteraard blijven de bemiddelingsmedewerkers hun werk op dezelfde manier voortzetten. Zij zijn bereikbaar via (0522) 202107 of info@mathil.nl.

Gastouders gezocht

Ga jij graag met kinderen om en wil je ze opvangen in je eigen huis of het huis van de vraagouder? En spreekt het je aan dat je je eigen werkdagen en -tijden mag bepalen waarin je professionele opvang aanbiedt? Dan is werken bij Kinderopvang Mathil misschien wel iets voor jou. Neem contact op via (0522) 202107 of info@mathil.nl.